Iedereen wil zich toch gelukkig voelen? Vaak hebben we een heleboel doelen waarvan we denken dat wanneer we die behaald hebben, we pas gelukkig kunnen zijn.

Wanneer je stil staat bij wat er nu is, wat je dierbaar is en waar je dankbaar voor bent, word je een gelukkiger mens. Door elke avond terug te blikken op de dag die je hebt gehad, en je af te vragen waar jij vandaag dankbaar voor bent, sluit je elke dag positief af, en zul je je realiseren dat de weg naar je doelen toe net zo mooi is. Misschien zelfs wel mooier.

dankbaar

Pak je notitieblokje, je dagboek of een speciaal schriftje met een mooie afdruk, en schrijf elke avond voor je naar bed gaat 3 dingen op waarvoor jij dankbaar bent. Het mag zo simpel zijn als je zelf wilt. Want juist de simpele dingen zien we vaak over het hoofd.

3 dingen waar ik dankbaar voor ben vandaag:

1. Heerlijk geschaatst met mijn vriend, veel lol gehad samen, en daarna nog heel sportief een grote heuvel beklommen. 

IMG_20180324_114919_615

2. Op bezoek geweest bij mijn opa en oma. Ik ben dankbaar voor de tijd die ik met hen spenderen mag.

3. Genoten van een nieuw thee-smaakje! Lipton ”Time To Relax”. Perfecte afsluiter van de dag. 

IMG_20180324_164158_089

Om je te motiveren, wil ik graag mijn lijstje van dingen waar ik dankbaar voor ben, met je delen. Het lijkt mij leuk om eens in de week een artikel online te zetten, wellicht op een vaste dag, waarin ik de dingen waarvoor ik die dag dankbaar ben met jullie deel. Of misschien een overzicht van de hele week?

Wat zouden jullie het meest motiverend vinden? En vinden jullie het leuk als zo’n artikel regelmatig terugkomt? 

Let me know!

xoxo,

Anne-Wil