Je hebt ze vast wel eens gezien. Van die vreemd gevormde borstels zonder handvat in allerlei felle kleurtjes. Ik heb altijd al lange, dikke haren gehad, en om eerlijk te zijn geloofde ik nooit dat het echt wat uitmaakte wat voor borstel ik gebruikte. Ik had er dan ook al veel versleten voor ik de Tangle Teezer oppikte. Na enkele maanden intensief gebruik knapten de koppen altijd van mijn borstels. Dat was tenminste één ding waarover ik me bij de Tangle Teezer geen zorgen hoefde te maken.

‘Met de Tangle Teezer kun je zeer eenvoudig en pijnloos de klitten uit je haar verwijderen. Daarbij wordt je haar tijdens het gebruik heerlijk verfrist en glanzend glad!’

bron: www.haarshop.nl

De Tangle Teezer, werkt dat echt? 

Ja! Het werkt echt! Ik sta er een beetje versteld van, om eerlijk te zijn. Waar klitten uit mijn haar borstelen vroeger een hel was, voel ik er nu helemaal niets meer van. Wat een geweldig product. Kopen dames!!

Zijn er dan helemaal geen nadelen?

Eerlijk? Wat mij betreft niet. Hij is super fijn in gebruik, gemakkelijk te reinigen en gaat lang mee. Zelfs als je dik, koppig haar hebt zoals ik. Wel is de Tangle Teezer aan de prijzige kant voor een haarborstel. Bij Kruidvat kun je een borstel al krijgen voor een paar euro. De Tangle Teezer wordt echter aangeboden voor een prijs tussen de 15 en de 20 euro. Maar, wat mij betreft, helemaal het geld waard!

Heb jij de Tangle Teezer al gebruikt? Heeft mijn artikel je overtuigd? 

XOXO,

Anne-Wil