Ik ben zo’n type die eerst wat koopt, en dan pas op zoek gaat naar product reviews. Vaak ook omdat ik dan zelf al een mening heb over het product, en nieuwsgierig ben of er meer mensen zijn ‘die denken zoals ik‘. Waar zou die bevestigingsdrang vandaan komen? Probeert mijn impulsieve-koopjes-brein haar gedrag zo toch nog een beetje goed te maken?

Helaas pakt het op die manier niet altijd goed uit. Want -shock- niet voor ieder product bestaan reviews! En vooral als je iets ontdekt hebt wat superfantastischgeweldig is, is dat jammer. Met wie moet je dan je vreugde delen? Waar kom je dan aan je bevestigings-fix?

Om mijn lotgenoten bij te staan, heb ik dan ook besloten vandaag mijn allereerste blog de lucht in te slingeren. En wat wordt mijn eerste onderwerp? Juist. Een review. So without further ado…

 

Kruidvat Summer Bronze Self Tan

Voor bleekscheten zoals ik, is de opkomst van de zomer een confronterende periode. Op dagen waar de temperatuur boven de comfortabel-in-een-spijkerbroek stijgt, word je je maar al te bewust van die melkflessen onder je rokje. Na een opmerking over mijn benen die de zon reflecteerden, besloot ik dat het tijd was om actie te ondernemen.

Mijn kantoorbaan en mijn paarden-hobby zorgen ervoor dat mijn benen weinig kans krijgen rond te paraderen in het zonlicht. En dus ging ik op zoek naar wonder-middeltjes die mijn bleke stelten konden omtoveren tot sexy gebruinde latina-legs.

Voordelen van deze Self Tan:

√ Dierproefvrij

√ Verzorgend dankzij sheabutter

√ Goedkoop (maar €2,99 voor een fles!)

√ Trekt snel in en geeft niet af

√ Prima resultaten!

Nadelen van deze Self Tan:

√ Stinkt naar Self-Tan. Maar ja, welke niet?

√ Enkel voor de lichte tot medium huid verkrijgbaar

Deze twee lijstjes spreken aardig voor zich, denk ik. Ik ben, ondanks dat ik me totaal niet had ingelezen, super tevreden over dit product! En hoewel er een typisch self-tan-luchtje aan zit, blijft die geur gelukkig niet lang hangen. En honestly, voor deze prijs mag je niet zeuren. Het duurt wel even voor je een kleurtje hebt opgebouwd, maar dat zorgt er tegelijkertijd voor dat het natuurlijk oogt en je geen gekke strepen krijgt.

Natuurlijk zal ik jullie foto’s van mijn eigen resultaten niet onthouden:

AirBrush_20170722150027

AirBrush_20170722145457

Dus, mijn lieve mede-bleekscheten, rennen naar Kruidvat!